Lokalpolitik

Hvidovre — mere end et sted vi bor

Vi har ambitioner og visioner – Vi vil have Hvidovre på landkortet.

Spørger man en tilfældig Hvidovre borger, så vil mange nikke til at Hvidovre er en dejlig by, med grønne områder, god beliggenhed tæt på København og erhvervsliv, havet og generelt et godt foreningsliv.

Mange Hvidovre borgere vil dog også sige, at det er en by, der er gået i stå, og flere borgere der vender hjem for at bosætte sig i Hvidovre igen, vil ikke opleve, at der er sket noget i den by, de forlod år tilbage.

Imens kigger man rundt på Hvidovres nabokommuner, og ser byer, hvor der er en klar vision og fremtid for byen, og hvor man tør sætte baren højt.

Det ønsker vi også i Det Konservative Folkeparti, at der er for Hvidovre.

Vi har nemlig store ønsker og visioner for vores by.

Vi ønsker en kommune, hvor vi sætter barren højere. Vi ønsker en kommune, hvor vi har ambitioner. Ambitioner om, at alle aldersgrupper har det godt, en ambition om, at Hvidovre skal være Danmarks bedste offentlige arbejdsplads. Vi tror tilfredse medarbejdere skaber tilfredse borgere. Trivsel er vigtig – ikke flere kroner.

Vi har en klar ambition om, at økonomien bliver stærkere og at vi ikke har behov for at særlige tilskudsordninger, men derimod forvalter vores penge godt og optimere ved at sætte flere områder i udbud, så vi får mest mulig for pengene.

Dette er også vores ambition at genrejse Hvidovre.

Vi skal styrke vores erhvervsliv og skabe arbejdspladser i kommunen. Vi skal styrke detailhandlen og nytænke Hvidovrevej, så det ikke bare er Danmarks længste hovedgade, men Danmarks længste hovedgade, der kan handles i, og er et besøg værd.

Som de fleste nok ved, har Det Konservative Folkeparti i Hvidovre meget længe talt for at lave en helt ny Hvidovre Havn til glæde for hele byen samt en multihal i Hvidovre til større sportsarrangementer og afholdelse af kulturelle events til gavn for alle vores borgere.

Vi er mange borgere, der helhjertet holder af Hvidovre, men der er langt mellem folk, der som os er decideret stolte over at være en del af vores by og mange synes at byen har stået stille siden 80’erne.

Det er vores vision at ændre dette. Målet er, at alle i fremtiden kan nikke genkendende til Hvidovre, hvad enten det er steder, områder eller seværdigheder. Med andre ord, Det Konservative Folkeparti i Hvidovres vision for Hvidovre rækker langt ud over en multihal og en ”ny” havn.

Vi har mange ønskelige scenarier, men har ikke låst os fast på nogen. Grundlæggende synes vi bare, at overlæggeren skal sættes noget højere. Hvorfor ikke gøre vores alles by til et forbillede, som skiller sig positivt ud? En by andre kan stile mod og se op til?

Giv os ansvaret til at bringe Hvidovre tilbage på landkortet og ind i fremtiden

 – Giv det Konservative Folkeparti din stemme.

Vores lokale mærkesager